KONFERENSER & MÖTEN

Mötesplats Sri Lanka

Mötesdestinationen Sri Lanka


Svenskarna har börjat återupptäcka Sri Lanka - landet som var den första charterdestinationen i Asien för vinterbleka nordbor. I takt med att Sri Lanka attraherar sol- och värmetörstande svenskar har landet också utvecklats som affärs- och konferensdestination.


Sri Lanka har en välutvecklad möteskultur och tar regelbundet emot grupper (i olika storlekar) från hela världen. Huvudstaden Colombo erbjuder sann storstadsatmosfär  blandat med kolonial arkitektur och ljumma vindar från Indiska Oceanen. Här erbjuds fantastiska stränder utan trängsel, och en konferensresa kan kombineras med bad och avslappning i villa eller resort - eller varför inte konferens på stranden? Sri Lanka är även en utmärkt destination att kombinera med andra länder, som Maldiverna, Indien eller Dubai/Doha.


Självklart inkluderar den lankesiska gästfriheten att ni under hela er konferensresa har en egen kontaktperson med er under hela vistelsen. Denne person  kommer att vara er till hands hela dagarna och kan sköta kommunikation och allt arbete runt om så att ni kan fokusera på er konferens och att njuta av Sri Lanka.
Varför konferens utomlands?

Alla har vi olika inställningar till konferens - onödigt ont enligt vissa, en välbehövd paus från vardagsarbetet för andra. Men en sak kan nog alla hålla med om, och det är att det är trevligare att konferera i paradiset och få komma bort från vårens och höstens regn och blåst. Sri Lanka som land faller speciellt väl som mötesdestination, med sitt moderna samhälle och året runt-klimat. Alltid hög uppkoppling, alltid perfekt strandväder. Med ständigt nya anslutningar är det nu också enkelt och prisvärt att ta sig dit. Allt som allt kan Sri Lanka konkurrera med både svenska och internationella konferensalternativ - inte minst kostnadsmässigt.Vill du veta mer om vad Sri Lanka kan erbjuda för mötes- och konferensgästen?Skicka ett mail till